Se hvordan fodbehandling i hjemmet foregår

af | jun 7, 2017 | Indblik

I denne artikel får du indblik i hvordan en hjemmebehandling foregår. Du får en kort intro til fodterapeutens baggrund samt et kort overblik over udvalgte behandlingsmuligheder. Slutteligt kan du se hvor i Århus Pia praktiserer som mobil fodterapeut…
Pia true, Statsaut. Fodterapeut – Århus

Fodbehandling hjemme til de der bor i smilets by

Der er mange gode grunde til at opsøge en statsaut. fodterapeut og med opstart af MobilFodterapi.dk har Pia sat fokus på at tilbyde hjemmebehandlinger – til stor glæde for de der har gavn af hendes fodterapeut services.
En statsautoriseret fodterapeut er grundigt udlært i fodens anatomi fra negle til de mange hudlag, muskler, sener og knogler i foden. Fodterapeuten uddannes til at kunne afhjælpe alt fra mindre kosmetiske gener til komplekse fodsmerter.

Det kan være man døjer med negle problemer (f.eks. nedgroede negle), hudproblemer (f.eks. psoriasis) eller andre former for fodsmerter og/eller fodgener. Andre igen ønsker også at give deres fødder et kosmetisk løft, f.eks. ved at få behandlet hård hud og negle professionelt. Sidst men ikke mindst kan alle der har prøvet skrive under på, at det er balsam for sjælen at modtage fodbad, grundig fodbehandling og afslutning med creme.

En statsautoriseret fodterapeut i reglen løse fodproblemer over en eller flere behandlingsgange – og velværen er sikker hver gang.

“Men hvad gør man hvis man er immobiliseret, gangbesværet eller af andre årsager ikke kan møde op på en klinik?”
En mulighed er at benytte sig af en fodterapeut der tilbyder fodbehandling i eget hjem. Desværre er det ikke alle fodterapeuter der gør dette. De fleste vælger at fokusere på at modtage deres patienter på egen klinik – hvilket jo giver god mening.

Pia har dog valgt at gå imod strømmen og tilbyde en anden tilgang.

Med mangeårig baggrund indenfor SOSU området har Pia indset de problemstillinger der bl.a. opstår når man bliver ældre eller på andre måder er besværet af sygdom, handicap eller lignende. For nogle mennesker er det ofte praktisk umuligt at opsøge en klinik selv for at få en behandling. For andre er det et spørgsmål om at effektivisere deres sparsomme tid.

Derfor kommer Pia på besøg der, hvor der er behov for at få udført behandlingen. Hun medbringer selv moderne portabelt klinikudstyr, så hun på rekordtid er klar til at give dine fødder den behandling de fortjener.

Fodbehandlinger ved Pia er naturligvis ikke forbeholdt ældre mennesker. Folk i alle aldre fra voksne til børn uanset behov får besøg af Pia… og til pigerne der ønsker noget helt specielt for deres tånegle tilbyder Pia endda en speciel neglebehandling i form af fransk pedicure inkl. UV-lakering af  tå-negle, så der er noget at vise frem i løbet af sommerferien.

Hvis du ønsker en fodbehandling og bor i Århus er der en god chance for at Pia kan hjælpe dig. Af praktiske årsager er det dog primært Århus Vest som er hendes indsatsområde eftersom dette er i overskuelig afstand fra hendes egen bopæl. Så bor du i Hasle, Åbyhøj, Tilst, Brabrand eller Skejby så er det afgjort oplagt at kontakte Pia.

Dermed ikke sagt at man slet ingen muligheder har, hvis man bor udenfor Århus V. Der vil så blot vil være et mindre transporttillæg, der afhænger af afstanden fra Pias bopæl til den adresse hvor behandlingen skal finde sted.

Så hvad end dine fødder gør ondt eller du bare trænger til lidt wellness i hjemmet, så er du altid velkommen til at kontakte din lokale mobile fodterapeut.